Σχετικά Με Μάς

Φλοίσβος είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1974 και δραστηριοποιείται μέχρι τις μέρες μας, από τον τότε πρωτοπόρο Μιχαλη Μαυρογιαννοπουλο.
Ως έφηβος τότε με μεγάλη όρεξη και Αγάπη για την θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, δεν θα μπορούσε να την ονομάσει αλλιώς από «Φλοίσβος» ... που σημαίνει ο ήχος του κύματος.
Απολαμβάνοντας τον καφέ σας κάτω από το παραδοσιακό ανεμόμυλο και βλέποντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, σας συνεπαίρνει η εικόνα και ο ήχος του κύματος που κυριεύει την περιοχή. Και πάντα χορεύοντας στους ρυθμούς της Ελληνικής και Disco μουσικής.
Είναι η πρώτη Σχολή θαλάσσιων σπορ στο Νησί μας και μια από τις πιο παλιές σχολές στην Ελλάδα!! Καθότι τότε η ιστιοσανίδα και το θαλάσσιο σκι ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα.
«Φλοίσβος» για εμάς είναι, ο ήχος του κύματος , ο καυτός ήλιος και ατελείωτες ώρες διασκέδασης στο υγρό στοιχείο.


Στην διαδρομή μας από το 1974 μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε αμέτρητους φίλους σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταδίδοντας τους την αγάπη μας για την θάλασσα και τη δράση.
Το προσωπικό μας είναι πάντα έμπειροι εκπαιδευτές θαλάσσιων σπορ αναγνωρισμένοι από την Ελληνική ομοσπονδία, όπου είναι πάντα στην διάθεση τόσο των μυημένων, όσο και των αρχάριων επισκεπτών.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία θαλάσσιου εξοπλισμού, τελευταίας τεχνολογίας για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων, ακόμη και για τους όχι και τόσο δραστήριους. Πάντα με μέλημα μας την ασφάλεια του ασκούμενου και τη διασκέδαση του.
Όπου Φλοίσβος.... ισούται με εγγυημένο προορισμό διασκέδασης.....